Gör något som för dig framåt!

Jag gillar att ha många bollar i luften. Det är inspirerande och ger mig massor med positiv energi. Men är det något jag saknar just nu så är det motivation och lust till att träna. Träning har alltid varit en del av mitt liv och något jag aldrig skulle kunna prioritera bort. Nu har jag haft ett upphåll på snart fyra veckor -OK en löprunda. Men den kan ju knappt räknas. Och tid vågar jag inte skylla på?!? Inte i Olga Rönnbergs sällskap. Varje gång jag kikar in på fembarns-mammans blogg, (…det var lääängesen nu!) blir jag sååå peppad att hoppa i träningsbyxorna och sätta igång, här och nu. Det behöver liksom inte vara så märkvärdigt. Vilken inspirationskälla hon är, my god! Kolla bara in denna HÄR underbara videon, why not!? När förkylningen släppt så är det träning som gäller igen, med eller utan barn vid min sida :)) !!!

Motionerar du och vad gör du helst då?
Är det promenader, zumba eller gym för hela slanten kanske?
Kram på er och tack för att ni kikar in! //Sofie

1 reaktion på ”Gör något som för dig framåt!”

  1. Dessi at [Home and desire]

    Här blir det mest promenader, men idag slog jag till på ett klippkort på Friskis! Jag är väldigt glad för Core och tänkte köra det, och även testa någon dansvariant som de har på Friskis!

Kommentarer är stängda.