Jag har blivit med systemkamera…

Jag borde verkligen inte sitta här vid dator, men vad gör man inte för er trogna läsare som dagligen kikar förbi. Min besöksräknare strular (…som ni ser i högra hörnet) men jag kan berätta för er att enligt bloggers räknare så är det mellan 1000-1500 besök varje dag på bloggen. Det är helt fantastiskt och väldigt smickrande såklart. Tack alla ni! Och idag fick jag besök av en härlig läsare. Här hemma faktiskt, och i ett helt annat ärende än inredning och blogging. Det var försäljning av en P.O.P overall som jag lagt ut på blocket och tänk vad man stöter ihop med trevliga människor av en slump. Ja världen är allt liten! En trevlig pratstund fick vi, och som sagt ni läsare är alla speciella.

Nu ska jag packa väskan. I morgon drar jag till Stockholm över dagen för att besöka Formex med Susann, Stina och Daniella. Det ska bli sååå kul, men avfärden 04.50 ser jag inte fram emot just nu. By the way, kameran jag köpte är en Canon EOS 1100 D och ett objektiv (se bild) som killen i butiken tyckte var både prisvärt och perfekt att fota detaljer och annat smått och gott med. Ja, enligt denna första bilden under uppackning så bådar det gott tycker jag. Just det, packa var det jag skulle :))) Har ni också svårt att slita er från datorn ibland? Kram på er// Sofie Bilder: Boligliv.dk [room] by sofie

7 reaktioner på ”Jag har blivit med systemkamera…”

 1. Har precis ställt klockan på 0400……….ser såå mycket fram emot att ses även om det kommer vara lite grusigt i ögonen. Sov gott!

 2. Vad trevligt med Formex 🙂 Själv vet jag inte om jag ska gå med en kinkig mini-bebbe… annars hade jag gärna setts på en latte 🙂 Ska med intresse följa om du är nöjd med kameran, måste också köpa nytt, då även min besöksskara växer och jag känner att jag borde ha bättre bildkvalite :/ Och vad roligt med så många besökare, grattis bloggvännen 🙂
  kram Karin

 3. Sara/Little Miss Fix It

  Ohhh la-la! Härligt med nya teknikaliteter! Är så nyfiken på Formex, hoppas att du orkar/hinner uppdatera från mässan snarast. Stor kram

 4. Hej
  Roligt med så många besökare men här är ju väldigt fint & inspirerande.
  Fint inlägg från Formland,giller speciellt peace-märkena
  Ser fram emot en rapport ifrån Formex.
  Varma hälsningar
  Lise-Lotte Nydahl

 5. Vilken läcker kamera! Hoppas du gillar den och att du vill dela med dig av det du hittar på Formex. 🙂 /Nellie

Kommentarer är stängda.