Hemma hos tv-profilen


Det går minsann inte att klaga på Johan Pråmells öga för inredning…
I sovrummet har han inrett med Louis Vuitton-resväskor som sängbord och i badrummet hänger en samling av läckra Hermés-handdukar. Gillar hans sätt att blanda dansk design, moderna klassiker och hur han kryddar sitt hem med personliga saker. Visst påminner hans stil och inredning om varandra? Snyggt och classy liksom. Inreder du kanske också i samma stil som du klär dig? Jag tillhör absolut en av dem…

Fler bilder hittar du hos HÄR. Leva & Bo.

2 reaktioner på ”Hemma hos tv-profilen”

  1. Ja, jag är nog en av dom som klär mig likt, om man bortser från all zink och plåt jag har släpat hem i det sista!

    🙂

  2. Han har jättefint, tänkte på det när jag såg "halv åtta hos mig".
    Det där kjaerholm bordet står på min önskelista sen evigheter.. 🙂
    Ha en bra dag!
    Ulrika

Kommentarer är stängda.