Dagens outfit + ny frisyr!

Hej där! Om ni visste vad jag njuter av sommaren just nu, hoppas detsamma.
Vi lyckade pricka in ett soligt Stockholm förra veckan och jag bara älskar att vistas i vår huvudstad, speciellt sommartid. Då vi var hela familjen var det inte så mycket fokus på shopping denna gång. Vi strosade runt på mysiga söder en dag, och som ni ser på bilden tog vi Djurgården och Junibacken en dag. Lugnt, skönt och Ebba gillar Stockholm och allt vatten, även om bilden säger något annat, hahaha!! Några dagar höll vi oss hemma och gick ner til en mysig strand på Lidingö, där vår vänner bor. Jag är sååå nöjd med resan, och den var väl värd två hela dagar med bil och båt från Jylland.

En del ser kanske att jag klippt av mig mitt hår. Ja, det blev hyfsat kort och ena sidan är i princip helt snaggad. En riktig ”dansker-frisyr” med andra ord. Tunikan kommer från Change och den används flitigt med korta shorts. Svalt och stylish….

4 reaktioner på ”Dagens outfit + ny frisyr!”

 1. Gaahh, jag kan snart inte titta in på några bloggar där ni klipper av er håret, jag blir så sugen att göra det jag också, efter att ha kämpat ut håret till en hyfsad längd.

  Snyggt blev det iallafall och vad härligt att ni har en skön ledighet.

 2. Låter som en super skön vistelse här i storstan!

  Du blev superfin i håret, så snygg.

 3. Proforma - Irene

  Snygg i håret och snygg tunika! Jag var på stan idag med dottern och gick förbi Change, nämnde för henne om tunikan, att den var så snygg och att jag också ville ha en sådan. Och vem hade också den då? Jo… dottern naturligtvis! Men slut var den i butiken! 🙁
  Vill också åka till Stockholm, skulle gärna ta en raid i alla inredningsbutiker!
  Kram

Kommentarer är stängda.