Dagens outfit = DIY

Hej på er! Det var många som uppskattade förra veckans outfit, så vi kör en till idag.
Jag har länge letat efter ”De perfekta jeansshortsen”. Det har gått sådär kan jag berätta. Efter att förra veckan gjort ännu ett tappert försök när jag var i stan, åkte jag hem, öppnade min garderob och konstaterade; om jag offrar ett par jeans får jag en schysst slitning och inte helt oviktigt- precis den längd jag vill ha. Tadaaaa!!!!
Ibland är det så enkelt. Jag är helnöjd med mina nygamla shorts (kolla in posen på sista bilden, den bjuder jag på!!!!) Dessa kommer garanterat bli semester-favoriterna. Idag jobbar mannen sin sista dag, wwwiiiiiii!!!! Senare avslöjar jag var vi förhoppningsvis semestrar nästa vecka. Ja, en liten minisemester till, ser det ut att bli… //Kram Sofie

Både jeans och t-shirt kommer från Zara.

Bilder: [room] by sofie