Vårt vardagsrum

Idag har verkligen regnat hela dagen. Hoppas ni haft bättre väder, var ni nu befinner er?! Jag ska erkänna att jag är något sliten sen gårdagens Kettle Cross träning på gymet. Det var en minst sagt svettig men rolig timme. Vi (jag och Esther) har varit en tur på stan och butikerna bjuder på massor av UDSALG, farligt!!! Mer om det imorgon….. Tänkte att ni ikväll ska få ta del av lite bilder från vårt vardagsrum. Något en del frågat efter. Det är ett svårmöblerat rum (…även för en inredare!!!) och jag tror vi haft det på fyra olika sätt, ändå har inget kännts 100%. Sofforna är inköpta för att stå i 20-tals villan och det försvårar såklart en del.


Bilder: [room] by sofie
Rummet är på andra våningen och består av en hel glasad vägg ut mot havet, snedtak på ena långsidan samt glas räcke mitt emot. Den enda hela väggen är kortsidan, där har jag valt att hänga en stor spegel som ger utsikt över havet även om man sitter med ryggen emot. Grafiska svart/vita kuddar i soffan komemr från Ikea. De gröna siden kuddarna kommer från MIK MAK. De vann jag i en utlottning hos Henrick i vintras och binder fint ihop den stora gröningen utanför. Supernöjd är jag också med djuddämpande tavlan från Desenio som jag klickade hem för lite sen. Den behövs här hemma vill jag lova. I 20-tals villan kommer den pryda en av de vita väggarna i vardagstummet. Allt för idag vänner! // Kram Sofie


7 reaktioner på ”Vårt vardagsrum”

 1. kristina - ingen vanlig dag

  Så fint du har det. En härlig mix och fina färger. Och fönstret på andra våning är ju makalöst. Wow!
  /Kristina

 2. Proforma - Irene

  Jättefint har du! Jag har också grönt i vardagsrummet just för att det binder ihop inne och ute så fint denna årstiden. Spegeln gillar jag, var kommer den från?
  Kram

 3. Vilken utsikt!! Magiskt. Vad fint du har i vardagsrummet, förstår att det kan vara svårmöblerat förstås, men jag tycker att du fått till det bra.

  Kram Elvira

 4. Förstår att det kan vara lite knepigt att möblera men tycker det är fint. 🙂

 5. Vilket superhärligt stort fönster med underbar utsikt! Vardagsrummet i övrigt gillar jag också massor. Ni har många snajsiga detaljer 😉 Kram Anna

 6. Där i kuddarna skulle jag kunna ligga och njuta av utsikten./Kram Kusin Eva

 7. Inreda Mera Hemma

  Jättefint:) man blir verkligen inspirerad av dig Sofie, min inrednings Guru:)

Kommentarer är stängda.