Var ju bara tvungen att…

…visa min kusin inredningsbutikernas nr 1 här i Danmark; Paustian. De har ett fantastiskt urval av designmöbler och en outstanding personal. Här i Aarhus har Paustian också äran att förvalta en gammal tågstation, och att gå omkring i lokalen ( 3 våningar) är en upplevelse i sig själv. Idag får ni några bilder från butiken.Bilder: [room] by sofie

Inredningsböcker tror jag ingen av oss inredningsnördar kan få nog av…eller??! Klicka HÄR om du är nyfiken på vilken bok som fick följa med mig hem igår. Blev även förtjust i det orange hopprepet från Philippe Starck? Sååå onödigt men sååå snyggt…..
Kram och trevlig fredag! // Sofie

1 reaktion på ”Var ju bara tvungen att…”

  1. ja, det är en underbar butik! Det är ett måste när man är i Danmark!

    Fina bilder! jag blir inspirerad och glad när jag ser dom. Men min längtan till Danmark växer också:)

    kram CC

Kommentarer är stängda.