Vackert vid arbetsplatsen

Tavellister har haft en given plats i inredningssverige sedan början på 2000-talet (…och kanske ännu tidigare). En del tycker listerna är förbi, omoderna och uttjatade. Och jag ska erkänna att jag också var lite trött på de för något år sedan, men nu är jag gott sugen igen.

Speciellt efter att ha sett denna lilla arbetshörna. Enkelt och snyggt med tavlor, urklipp och personliga ting. Vad är din inställning till tavellisten? Ser att stylingen på det vackra patinerade bordet skiljer sig, hhmm!!! Jaja, fin inspiration tycker jag oavsett…

5 reaktioner på ”Vackert vid arbetsplatsen”

  1. Weronica - En mammas dag

    Jag var med första vändan 🙂 För tillfället har vi två lister i matrummet och några i barnens rum. Perfekt att göra små installationer på. Numera är tavellister klassiker tycker jag!

  2. Marthina, Holmbytorp

    Jag gillar att man kan byta ut sin "installation" efter humör, årstid osv. Tror att de är här för att stanna 🙂

  3. Har en tavel(tallricks)list på vår uteplats. Egentillverkad precis som betongtallrickarna och ljuslyktorna som står på den. Se inlägg "stilla" som jag gjorde påmin blogg innan i veckan 🙂

Kommentarer är stängda.