Writing is thinking on paper

Hej på er! Jag ska ärligt erkänna för er att jag har svårt att komma igång efter semestern. Det fina vädret gör ju inte saken lättare att sätta sig framför datorn och vara kreativ. Hur med er??? Några små skrivböcker att ha med sig ut i solen är kanske inte fel? Då kan man varjefall memorera sina funderingar, shopping listor, och om man får en bra idé till ett blogginlägg. Therese Sennerholt finfina notebooks finns nu i singelpack och jag bara älskar citatet ”writing is thinking on paper” Jag ska nog ta och klicka hem en eller två stycken för att ladda väskan i sommar. Jag har massor av saker, ideér och projekt jag vill sätta i gång med men jag vet inte bara när. Har börjat inse att jag måste sova på nätterna för att orka med dagarna, haha!!!
Bilden av Marcus Lawett visar fina lampan LIV av Jonas Bohlin.

Önskar er en fortsatt fin dag! Kram Sofie

1 reaktion på ”Writing is thinking on paper”

  1. Jag håller med – har själv tappat fart just nu. Skulle ju börja med sovrummet för flera veckor sedan, men sedan kom det saker emellan hur många gånger som helst och nu vet jag inte var jag ska börja alls.

    Jag har inte kommit så långt att jag planerar längre än till dagen efter vad gäller bloggen, jag hoppas kunna bli liiite mer organiserad! 🙂

Kommentarer är stängda.