Semesterbilder


Hoppas ni njutit i god mat, choklad och godis i påsk. Själv är jag nyss hemkommen efter en härlig vecka på Mallorca. Det var första gången jag var där och vi kommer garanterat åka tillbaks. Perfekt flygning på 2h 45min med två glada aktiva små barn, skratt!!! En fantastisk grön ö med härliga små hamnstäder och sköna omgivningar. Här kommer några av mina pics från resan…

God fortsättning!

Bilder: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

5 Comments

  1. Ser jätte fint & häligt ut, måste ha varit underbart med semester!

  2. Ser riktigt härligt ut! Mallorca är en otroligt vacker ö.

  3. Så fina bilder! Jag var på Mallis ett par gånger i tonåren. I Magaluf. Då såg man knappt någonting av ön dagtid. 😉

  4. AH! Ser grymt härligt ut! Och små söta glada sommarbarn också, och havet. Ljuvliga bilder 🙂
    kram Karin

Comments are closed.