Fundersam bloggerska

Godmorgon vänner! Jag ska ärligt erkänna att jag är lite sliten just nu. Att ha familj och en baby på 11 månader, driva två bloggar samt skriva krönikor varje vecka, har fått mig fundersam över min tillvaro. Vi ska nu vara lång-lediga och jag hoppas vi kommer iväg på en liten mini-semester. Jag behöver verkligen vila, ta det lugnt och tänka. Det är lätt att man bara springer på…! Känner du också igen dig kanske? Skrivandet har fungerat bra tackvare att lilla Esther sover 2-3 timmar på förmiddagen. Men, jag sitter helt klart föööör mycket vid datorn. Som inredare är jag van att slita med kroppen, flytta möbler och ta i. Kreativ på ett annat sätt liksom. Svår övervägning det där, men en kombination av båda är såklart det bästa. Kika gärna in på HEM-bloggen Där kan du som gillar mina inlägg också få massor med inrednings-inspiration. Idag får ni lite blandad inspiration…
Bilder; House to Home och fjärde bilden Marcus Lawett

6 reaktioner på ”Fundersam bloggerska”

  1. Anna Hellström

    Jag förstår dig Sofie. Har fullt upp utan någon blogg. Men du ska veta att jag uppskattar den massor!!! Dagens bästa stund är när jag lämnat mina stora tjejer på dagis och lilla Ebba leker i babygymmet och jag surfar in på din blogg med en stor kaffekopp i handen. Tack för all inspiration!!!!

  2. Jag känner igen det där =).
    Hoppas ni får en härlig semester helt utan uppkoppling.

  3. Inreda Mera Hemma

    Hoppas du får en härlig semester & chans att vila. ÄLSKAR din blogg  ha en fin helg

  4. Har själv haft en lång paus under våren på grund av för mkt annat… Bra att du tar hand om familjen -det är ändå det viktigaste! 🙂 Bloggen inspirerar mig men viktigare är att du och familjen mår bra. Ser dock att du verkar ha fått tillbaka inspirationen sedan det här skrevs… 🙂

Kommentarer är stängda.