[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

5 Comments

 1. Har man en snäll sambo eller?? Sitter här på jobb o ojar mig över att jag inte kan komma över några stolar, de kommer inte i malmö förrän i nästa vecka o i helsingborg hade de 50 st. Men vad gör sambon då, efter lite påtryckning, kör till Helsingborg på sin lediga dag o handlar två vita vågö till mig, helgen är räddan.
  Var lite sugen att köpa fler, kan nog vara lättsålda på blocket sen!
  Trevlig helg

  KRAM

 2. Alla skriver om dom här stolarna å dom är ju rätt snygga 🙂 Men det jag undrar är: Hur är dom att sitta i? Tycker inte att dom ser så bekväma ut men jag har inte provsuttit någon.

 3. Hej, ville bara säga att jag hittat hit (hur har jag kunnat missa???) och är helt fast! Har fått så mycket inspiration och tips att jag knappt vet vart jag ska börja. Superduper-blogg och HejHej från mig!
  Häls. Mini

Comments are closed.