Köksnyheter

Bild: Living Etc
Är det en stol som står högt på min önskelista, så är det denna Bauhaus-inspirerande stol. Gärna i skinn. I just love the style!!! Detta köket var för övrigt väldigt snyggt trots sin ringa färgskala. Bänkskivan i trä och alla växter mjukar upp och ger den rätta känslan till köket. Coola lampan gör också sitt till rummet.

Idag visar jag två riktigt läckra köksnyheter på min andra blogg.
Jag behöver era besök på den bloggen också, så vill ni göra mig riktigt glad får ni gärna lägga den i era länklistor…

Önskar er en fortsatt fin tisdag!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Köksnyheter”

  1. funkar inte med RSS-feed på din andra blogg. Annars skulle jag gärna lagt till den också.

  2. Klart jag vill göra dig glad! Jag lägger till dig på min lista i bloggen..

    //Elvira

Kommentarer är stängda.