Nu är jag på gång…

Godmorgon på er!
Idag är det onsdag och jag har (…sedan helgen) börjat ett mer hälsosamt liv. Det vill säga; oftare och mer svett på pannan, mer nötter, fisk, fågel och kolhydrater endast efter träning. Hårda bud i Mellerud 😉 !!! Jag anmälde mig faktiskt till en tävling på gymmet igår, för att sparka igång mig själv lite extra; -4 kilo till 14 mars- så har jag chans på 5000 DKK i resecheckar. Håll tummarna. En väldesignad badrummsvåg (…min första någonsin!) fick följa med hem från stan i lördags. Tror jag har de rätta förutsättningarna nu och extra skönt är det att ha min svägerska som är PT, ett telefonsamtal bort. Igår kväll fick jag lite tips och ”goda” råd. Hennes hemsida hittar ni HÄR.

Jaja, nog om det… nu vet ni varjefall vad jag hittar på med -om det blir tyst här på bloggen. Antingen gymmar jag eller sover jag av utmattning, hihi!!! Om en stund får ni fler fina inredningsbilder.

Ses snart!
Kram Sofie

Bild: Alvhem Mäkleri

3 reaktioner på ”Nu är jag på gång…”

  1. Åse - Interiörguiden

    Stort lycka till, själv är jag i samma sits och kämpar med 3 kg sedan semestern i höstas som ska bort!

  2. Lycka till Sofie, känns som att du är riktigt taggad!!
    Jag försöker också men det känns mycket: varannan vecka metoden för min del! Hmm, får se hur det går:)

    Kram

Kommentarer är stängda.