Konst med funktion

Hej och godmorgon!
Något jag efterlyst länge är snygga tavlor, prints och väggdekorationer i inredningsbutikerna. Stora moderna uttryck, som inte ser billiga och plastiga ut för den sakens skull. Lite innan jul hittade jag företaget Desenio. De marknadsför och säljer ljuddämpande tavlor. Snacka om bra tajming. Jag tänker på dagens rådande trender inom husbygge med öppna planlösingar, stora fönsterpartier, öppet upp i nock, ja allt det jag själv bor i just nu! När jag är ute hos kunder i nybyggda hus är det inte alltid lätt att få de att nappa på ideén om kraftiga textilier och fylliga mattor för att få rummen att kännas ombonade. Då är ljudabsorberande tavlor ett bra redskap att ta till, för att sänka ljudnivån. Enligt företaget är en stor tavla 3-5 ggr mer ljuddämpande en en matta.

Bilder: Desenio.se
Personligen gillar jag ju färgstark konst och Desenio har många snygga tavlor med moderna uttryck. Motiven är printade på en polyesterväv som framhäver färgerna extra i trycket. Passar lika bra i hemmet som på kontoret. Exempelvis en 70×100 tavla ligger på strax under 2000:-, helt ok pris måste jag säga. Funktion och ursnygga motiv= good combo!!! Alla motiv hittar du HÄR.
Ha en fin tisdag vänner!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Konst med funktion”

  1. Grymt bra idé – vi har taskig ljudmiljö hemma och jag skulle lätt kunna satsa på en sådan tavla! 🙂

  2. Jag som älskar kartor faller naturligtvis för den svartvita! Och även om jag inte är i direkt behov av nånting ljuddämpande så skulle jag gärna ha den hemma på väggen… 🙂

Kommentarer är stängda.