Dansk Designskola

Just nu sitter jag och familjen inpackade i bilen för en lite weekend-trip!
Det var dags att lämna hemmet för en en liten tur (…med benmämning på liten!) till Kolding och fina Museet Trapholt. Det blir övernattning på Hotell Koldingfjord och jag hoppas på att kunna få några timmar för mig själv, så jag kan studera den danska designhistorian.
Musset har utsällningar som; Danska stolar, Plastic Fantastic, Arne Jacobsens egna sommarhus, Modedesignern Margit Brandt, och Lin Utzon mfl.

Minns ni inredningsskolan? Inom kort kommer jag köra igång igen. Denna gången bjuder jag er på allt ni behöver veta om Dansk design, arkitektur och möbeldesign! En Dansk Designskola i 10 delar att vänta här på bloggen inom kort.

Med detta önskar jag er en riktigt trevlig helg!
Kram Sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

7 Comments

 1. Det ser jag fram emot att få läsa om, danskar är ju mästare på design!

 2. Kul! Det kommer jag att följa, dansk design är så fin!
  Underbar helg, då!
  Kram

 3. Vad roligt! Det kommer jag absolut att följa. Hoppas du får en mysig helg. Kram Emelie

 4. Tack för tipsen, dit måste jag också ta mig! Hotellet ser ju inte fel ut heller 😉
  Ha en go trip!
  /Stina.

 5. Hoppas ni hade det super:) ser framemot dansk designskolaspännande

 6. Dansk designskola låter spännande! Det hakar jag på! 🙂

Comments are closed.