Våren är på väg


Godmorgon på er!
Ny vecka och nya friska näsor och halsar till familjen, är vad jag önskar mig!!! Samtliga familjemedlemar hostar, har halsont och är allmänt hängiga… Ledsen att uppdateringar från Formex och annat inte kommit som planerat, men jag tror ni har överseende med detta?!
Nu har jag dock bestämt att våren är på väg och en ny kudde från de danska systrarna har fått ta plats i läshörnan i köket. Tycker den gör sig fint mot den gröna ärt-kudden (köpt på Önskabutiken i Ystad) och min favo-tavla från Ilva.
Klicka HÄR för att se hur kuddmixen såg ut tidigare.

Bilder: [room] by sofie

Ha en bra dag!
Kram Sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

10 Comments

 1. Vilken härlig kudde, visste inte att man kunde fynda så på systrarna grene:-) Kul det låter med formex, jag hann tyvärr inte åka dit denna gången. Jag ska dock till sthlm i mars men då är det typiskt nog ingen mässa. Krya på er!

  Kram Jossan

 2. Hej Sofie
  Tack för kommentaren 🙂
  Härligt våriga bilder och kul kudde.
  Krya på er!

 3. Verkligen rolig kudde, snygg! Och riktigt fint till tavlan som också är häftig!

 4. Åh, jag gillade alla kuddarna! Och ditt lilla läshörn ser verkligen så mysigt ut! 🙂

 5. Vad fint:) älskar ärt kudden vart är den köpt:)?!?

 6. Vårigt och härligt! Den gröna kudden är helt fantastisk 🙂

 7. Jag älskar oxå ärtkudden. Var är den köpt!! Helt underbar!

 8. Ärtkudden alltså. Så störtskön! Fin kombo av kuddar och färger. Bordet står dessutom på min önskelista.
  /Kristina

 9. En bild att bli glad över! Underbara kuddar och snygg tavla som fångar upp färgerna fint!

Comments are closed.