Trendfärgen GUL

Bild: Ikea/Livethemma.se

Det verkar som gult håller i sig även under 2011…varjefall om man lyssnar på vad trendforskarna har att säga.
Nu hyr vi ut 20-tals villan i Lund, men om vi bott i huset nu, skulle jag göra allt för att måla brädgolvet i hallen på ovanvåningen i just denna gula nyansen, åhh vad läckert det skulle bli! Som ni hör är jag fortfarande helt galen i gult och mina neonhyllor ger mig en ordentlig boost varje dag! Gamla klyschan; ”gult är fult” passar sig alltså inte 2011 och defenitivt inte här hemma, haha!


Bilder: Mixr.se

6 reaktioner på ”Trendfärgen GUL”

 1. Gult är en riktig energihöjare, en riktig booster! =)

  Var kommer dina fina neonhyllor ifrån? Vågligt, men också otroligt snyggt! Gör sig perfekt hemma hos dig!!!

  Hälsn

  Malin M

 2. Gul är en häftig färg! Har inte vågat använda den än, men man vet aldrig! Dina hyllor är ju så coola! 🙂 Har just tipsat om din inspirerande blogg på min blogg. Ha en bra dag! 🙂

 3. Dessi .- Home and desire

  Jag är också galen i gult! Tycker det är så fint! Starka färger överhuvudtaget!

 4. StinaTooMuchInspiration

  Håller med! Och visst är hemmet ljuvligt! Fotografen, Sofie Sykfont, visade mig repet och jag har bett om att få se fler bilder än de som kom med i repet, håll ögonen öppna hos mig 🙂
  Kram/Stina.

 5. Det där var häftigt, med gult golv! 🙂 Och dina neonhyölor var jättesnygga!! Vi håller på att bygga nytt kök just nu och kommer inreda med gult sen. 🙂 Kanske skulle måla min stringhylla gul istället för vit. 😉

Kommentarer är stängda.