Premiärkrönika

I lördags skrev jag historia. Om än bara för mig själv, så är jag väldigt stolt! Jag presenterade nämligen min första inredningskrönika i Ystads Allehandas bostadsbilaga –hem. Att jag skriver en blogg på deras webb har ni väl inte missat? Om svaret är ja klicka HÄR. Idag bloggar jag bilder på vårt hus, som en liten uppföljning av deras presentationen av mig i tidningen. Är du nyfiken på artikeln, krönikan och självaste tidningen kan du läsa den som pdf HÄR.

Önskar er en bra start på veckan!

Kram Sofie

4 reaktioner på ”Premiärkrönika”

  1. Dessi - Home and desire

    Det var riktigt kul att se lite fler bilder från huset ni bor i nu, lite har jag sett, men tror jag missat en del… Läckert är det i alla fall! En eloge till dig för att du orkar driva två stycken så inspirerande bloggar!

Kommentarer är stängda.