Enkel förvaring

Godmorgon alla goa läsare!
TACK alla ni där ute för värmande kommentarer, mail och hälsningar på FB, ang min medverkan i Amelia. Ni är bara för gulliga!

Igår sprang jag på denna ursnygga förvaringsbänk på expressens Leva & BO. Perfekt för oss inredningsnördar där magasinhögarna växer för varja vecka. Snyggt blir det att skapa lite olika personliga arrangemang och stilebens på denna typen av bänk på hjul. Addera exempelvis några lutande tavlor och ett stort fång tulpaner och du har en ny stylish hörna i vardagsrummet för inga pengar alls.

Du behöver; Fyra hjul, en mdf-skiva i valfritt mått och lite färg. Vill du skapa den ruffa industriella stilen, då väljer du en rå spånskiva eller trärena plankor.

Önskar en superhärlig fredag!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Enkel förvaring”

 1. detta gillar jag! Vet inte riktigt var jag skulle kunna ha det dock… känns som jag fyllt alla lägenhetens vrår redan. Behöver nog en större lägenhet helt enkelt 🙂

  kram /iris

 2. Snyggt, en sån bänk lämpar sig ju också för barnrum, man kan ha bil eller tågbana på den, eller något annat som barnen byggt och som ska vara lätt att förflytta, helst ska det vara enkelt att kunna köra den under sängen, då är den ju mer än perfekt. Hmm, känner att jag kanske svävar ut nu, men jag har funderat på det tidigare och fick en nystart av den tanken när jag såg det här. Tack för inspirationen 🙂 .

  //Elvira

 3. Inreda Mera Hemma

  Vilken bra ide Sofie! Jag tar den;) ska också handla Amelia idag och läsa mera om dig. Ha en bra helg 

 4. Mamma ledig?? Du verkar ligga i ordentilgt..Grattis till Amelia!
  Super bra idé, har en vägg till övers så nu skall jag flirta med mr.handyman!! Ha en toppen helg!

Kommentarer är stängda.