Vackra vinter

Bild: [room] by sofie
I nååågot förstora mysbyxor och mina klassiska Ray-ban wafarers, kände jag mig för några minuter som en 20-årig student från Lund. Jag begav mig ut med vagn (… och där försvann ”20-års-känslan”) kamera och gick en morgonpromenad längs havet. Vilket underbart strålande väder! Sååå fint att jag hade problem att gå in, när det efter någon timme började kurra i magen. I stället dukade jag upp kaffe på DLM-bordet och parkerade mig i solstolen! Oh, what a lovely day! Här får ni några krispiga vinterbilder från ett vitt Aarhus.

Bilder: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

9 Comments

 1. Sååå vackert!!! Och så ljuvligt du verkar ha det denna vackra dag! :)

 2. Vilka härliga bilder.. Såna vinterdagar gör en alldeles lycklig.

 3. Vilka bilder, helt underbart!
  Men du ser ut som 20 i alla fall!!!!

  kram

 4. Vilken fenomenal fotograf du är också, Sofie. Känsla i allt du gör. :)
  Kram
  /Em

 5. Så fina bilder och vilken härlig dag du verkar ha haft!

  /Kristina

Comments are closed.