Jag vann hos Trendenser

I söndags uppmanade jag er att tävla hos Frida, som i år har haft en fantastisk julkalender, med priser från de stora aktörerna inom inredning och design. I söndags låg två stycken bäddset från af Swedala i potten och 387 stycken var med och konkurerade. Och kan ni tänka er -jag blev den lycklige vinnaren!!! Två bäddset modell Erik är på väg hem till mig, wwwiiii!!!
Mitt favorit bäddset och motivering till varför jag skulle vinna var denna;

1. Favoriten är Erik. Jag tycker det är bäddsetet som speglar svensk tradition bäst. Något som blivit extra viktig för mig, nu när familjen är ”utlånade” till Danmark. Jag gillar de fina återanvändbara tygpåsarna som seten levereas i, den lilla etiketten och hela ideén med eko-hållbarhets tänket. En dröm skulle vara att kunna ge dessa vars ett set till våra tjejer när de blir stora. Jag tror att det skulle kunna bli verklighet, då af Swedalas produkter verkar hålla supergod kvalité varav den vävteknik bäddseten tillverkas. Det skulle bara vara såå roligt att kunna föra hantverk och tradition vidare 🙂 !2. Som ”Lundabo” tycker jag af Swedalas sortiment skulle passa kanon hos fina inredningsbutiken -Udda Tina på Stora Fiskaregatan. Hoppas hoppas på turen, det skulle vara en ära att bädda ner familjen mellan dessa vackra påslakan!!


Bild: via Trendenser
Ha en bra dag, det tänker jag ha 🙂 !
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Jag vann hos Trendenser”

  1. Jag skrev ju att det var du eller jag som skulle få vinna dem he he, njuuuut av de asasnygga lakanen, jag får önska mig ett par av Philip istället. Glaedelig jul på dig, kram Malin

  2. Superhärliga, jag tävlade också om dem. Men jag får väl traska bort till Hemtex på rean ist 😉

    kram på dig snäckan

Kommentarer är stängda.