Från taket

Bild: Livet Hemma

En matplats är oftast inte komplett förrän en takpendel placerats ovanför bordet. Titta på bilden en stund och försök tänka bort lampan…
Ellerhur skulle rummet kännas aning trist utan den? Här är det utan tvekan lampan som ”binder ihop gruppen” som vi säger på inredningsspråket 🙂 !!! Med det innebär att inga saker lever sina egna liv; som min lärmästare sa en gång! Mattan (Ikea Stockholm) och lampan ger liv och ett modert intryck till de lite äldre möblerna.

Nu ska jag och lillan ut på morgonpromenad. Solen skiner som aldrig förr så det är bara att pälsa på sig och ge sig iväg!

Kram och godmorgon på er!
Sofie

6 reaktioner på ”Från taket”

 1. Den är lite tricky den här frågan. Jag fattar vad du menar med utropstecken och blickfång osv men för min mesiga (ängsliga) stil så blir det ett för kraftigt intryck (vilket givetvis är meningen) Så en mer modest modell i vitt eller natur skulle funka mer hos mig, så "piffar" jag till det med färgglada servetter i stället ?!? (du märker ju hur töntig jag är)

 2. ja, takpendler behøvs over spiseplassen, tycker jag. Det samler + at det gir et vakkert lys både til bordet og de som sitter omkring.
  her var fargekombinasjonene også lekre. Men jeg tror at denne pendelen er litt for "tung" for meg. Tror kanskje jeg ville følt at jeg "fikk den i hodet". Et litt lettere uttrykk, men gjerne i samme herlige farge og så ville det varit perfekt 🙂

  god tur

 3. Styling a`la Anna

  Och riktigt snygg var den i knalligt orange!!:-)
  Ha en härlig promenad i solen, här är det grått och så snöar det…:-)

 4. Orange er et av mine favorittfarger, dette ble flott, synes jeg.
  Kanskje det går bra med min store Best-lite lampe da? Jeg synes den ruver ganske mye……
  Jeg likte også mattan under. takk for tipset!

Kommentarer är stängda.