Fixa coolaste nyårsdukningen

Bild: Leva&Bo

Ett nytt orört år ligger framför fötterna. Visst är det en härlig känsla…
Ska ni kanske ha nyårsbjudning hemma och vill göra något extra med dukningen??? Då är mitt enkla och snygga tips en Aluminiumfolie-duk som refelkterar levande ljus och tar dukningen till högre höjder! Funkar absolut bäst tillsammans med svarta stolar. Lite nyfiken är jag allt om stylisten fått inspiration från sommarens prinsess-bröllop. Visst hade de en spegel eller liknande på bordet kvällen innan bröllopsfesten?! Ja, detta är en festlig och lite mer vågad dukning. Har du kanske något udda dukningstips? Dela gärna med dig.

Allt för idag folket!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Fixa coolaste nyårsdukningen”

  1. Gott nytt år Sofie! Jag hoppas verkligen att jag får ledigt från jobbet under Formex så att jag kan åka upp då! Är du där på torsdagen? Kram

Kommentarer är stängda.