Drömmen om en stor julgran

Ni är väl bara fööör söta! TACK för alla fina kommentarer (…här och på facebook) samt lyckönskningar till mitt nya uppdrag! Jag är verkligen sugen på att dra igång på en gång och just precis nu sitter jag här hemma och klurar på mina krönikor till tidningen. Under tiden bjuder jag på inspirationbilder. Det stora ämnet i bloggvärlden just nu är, kanske inte helt oväntat juldekorationer i alla dess former.

Bild: Ikea Livet hemma
Inredningstips;
Vill du också ha en stor julgran i år? Men i själva verket har du dåligt med plats för den… Ja, då är detta något för dig. Lite mindre granar i glasvaser. Funkar också med zinkkrukor eller korgar om du gillar den ruffa stilen. En ren och naturlig juldekoration i min smak! Dessa små granar fungerar fungerar förstås också om du har mycket plats som du ska fylla ut till jul 🙂 !!! Mer julinspiration får du i eftermiddag.

Godmorgon på er!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Drömmen om en stor julgran”

 1. godastunder-tokigaidéer

  Ja en stor gran är viktigt men tyvärr funkar det inte så man får kompromissa lite..
  Grattis till din nya blogg och ditt erbjudande.

  Anna
  Är´inne och läser din blogg ofta och "me like"

 2. Gud vad kul med Ystan, helt sjukt! Är som att komma tillbaka till en gammal brotsplats! Minns när vi skrev för YA i skolan deras ungdomssida. Måtte du få bättre betalt än vad vi fick då!

  kram

 3. Inreda Mera Hemma

  Små & stora granar finns hemma. Fick dock kasta ut den stora för den lukta för mycket, så vi måste ut & hugga ny! Har aldrig varit med om detta mkt Skumt! Får nöja mig med dom så så länge:D

Kommentarer är stängda.