Personlig styling?

För några dagar sedan hittade jag denna sköna bostad. Och när jag idag kikade in för att kolla detaljer och länka till sidan så var den redan bortplockad. Vilket jag gissar =SÅLD. Ett personligt hem som vartfall gör mig varm och glad dessa kalla novemberdagar. En styling som man som ofta ser i homestagade hem (…förutom klänningar på garderobsdörren i sovrummen!) är en möbel som förekommer flera gånger, som alltså flyttas runt under själva fotograferingen…

Ser ni vilken det är i detta objektet? Jodå…den kommer igen hela tre gånger?

Bilder: http://stadshem.se/

4 reaktioner på ”Personlig styling?”

 1. det där hemmet har jag också varit inne och kikat på. Tycker att det är hur fint som helst och kul med lite personlighet. Jag upptäckte inte den där stolen förrän du sa det : )

 2. Susanne [Snusans inredningsblogg]

  Det är rätt kul att göra såna där observationer i bostadsannonserna. 🙂

 3. Så morsomt hjem, for man føler at det virkelig bor noen der!
  jeg så lysestaken flere ganger på bildene…..var det den?

 4. Kul att ni gillar hemmet och stylingen! Jag måste tyvärr (i detta fall – jag vet att det annars förekommer ofta) sticka hål på att saker har flyttats runt i detta hem – allt står på sin plats och dubletterna ni ser är faktiskt just dubletter! Men kul att bilderna inspirerar!

  Mvh

  Ingela Hedén
  Inredare och stylist (för bland annat denna lägenhet)

Kommentarer är stängda.