Leta i förrådet

Bild: Me and Alice
Via Me and Alice , en härlig inspirations blogg hittade jag dessa bilder.
En ljuster som placerats mitt på matbordet. Va? …är det inte bara helt underbart? Låt fantasin flöda, vänd upp och ner på saker, studera och iakkta. Men, viktigast av allt; låt dig inte begränsas av något! Se också det fina granriset som placerats i en enkel mugg. Ja, jag ska genast se mig om efter något kul jag kan förvandla. Me and Alice -Sussane har varjefall lyckats. Du får av mig; full pott för denna otraditionella juldekoration! Vill du göra dig av med den någon gång så hör gärna av dig 🙂 !!!

Imorgon kommer det upp en tävling här på bloggen.
Du kommer då ha chans att vinna en; mjuk, något grafisk pryl, som jag tänkte skulle passa perfekt hemma hos alla er som inte är ”the-biggest-fan-of-julpynt”. Missa inte det !!!


Bilder; via Me and Alice

Kram Sofie

2 reaktioner på ”Leta i förrådet”

Kommentarer är stängda.