Lazy sunday + DLM

Bild: [room] by sofie

Här hemma har det varit en riktig skön hemmasöndag. Helgen har spenderats tillsammans med mamma och hennes käresta som hälsat på. Idag har vi ätit en låååååång frukost, läst, promenerat, surfat på nätet -bara slappat och haft det skönt helt enkelt.

Allt har stängt på söndagar i Danmark (…för er som inte visste) då menar jag verkligen allt. Tom Ikea och de andra stora varuhusen! Såå, här i denna fåtölj har jag suttit en hel del idag, med ett smile på läpparna och läst svenska inredningsmagasin som mamma hade med till mig -här med senaste

Dagens outfit; Blå munkjacka Nike Store, jeans Zara och grå fejk-ugs från h&m. Typisk söndagsklädsel för mig… inga rosetter och Odd Molly-mysis här inte 🙂 !!! DLM bordet har hamnat här i köket tillsvidare, då lillan just nu har omkull det mesta här hemma. Bordet används flitigt och jag är helnöjd.

Hoppas ni också har en skön söndag och tack för att ni kikar in!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Lazy sunday + DLM”

  1. Låter som en kalassöndag! Ett leende spred sig över hela ansiktet när jag läste meningen om outfiten. Haha! Jag är något less på inredningsbloggare som numera sponsras till tusen och posar i velouroutfits med volanger. Tack för en bild på en "helt vanlig människa". 😉

Kommentarer är stängda.