Finaste lördag…


Bild: via Lotta Agaton
Godmorgon på er söta bloggisar!
Jag är nästan alltid glad, positiv och försöker alltid se lösningar på problem. Jag tar inte så allvarligt på mig själv. Det vet ni som känner mig!!! Jag älskar nya utmaningar, att lära mig nya saker är en del av livet och äventyr och resor är det bästa jag vet. Jag njuter av mitt liv till fullo, våra fina barn och min man. Men igår hade jag en förfärlig morgon. Jag var -supersur …läs; som ett monster!!! Trött på det mesta som går att vara trött på, att inte ha någon bil, tvungen att tvinga mig själv ut i ösregn med två barn, hantverkare i varje rum som spacklar sprickor, en (snart) femåring som plockar ut HELA sin garderob varje morgon -i jakten på den perfekta outfiten-HJÄLP! Kaos till max!!! Men efter bara några timmar var jag som ”vanligt” igen…haha! Visst är det underbart att man kan skratta åt det i efterhand, när det känns som man ska gå mitt av i själva situationen!

Igår kväll fick vi Sverige-besök. Jag njuter av att ha folk hemma, umgås runt matlagning och bra musik. Idag blir det en tur till stan, tivoli med barnen, och kanske julmarknad i Den gamle byen. Jag hoppas att regnet håller sig borta, så vi inte blir lika blöta som dessa simmande hästar, hihi!

Önskar er alla en underbar helg!
Kram Sofie

1 reaktion på ”Finaste lördag…”

  1. Det ärbara mänskligt att bryta ihop lite grann då och då. 🙂 Men det underlättar verkligen att ha en positiv syn på livet.

    Ha en riktigt trevlig helg! Kram

Kommentarer är stängda.