Cassandra Rhodin

Ibland får jag en riktig wow-känsla! Inte ofta, men idag hände det.
Idag när jag klickade in hos Living like Linda visade hon denna fantastiska vägg-dekoration av Cassandra Rhodin från
Your Wallpaper.

Bild: via Livinglikelinda
Åhhh, vad den är fin, amazing!!! Varför tapetserar och dekorerar vi inte våra hem mer. Jag ser den framför mig i ett kreativt arbetsrum, hos frisören eller i den moderna city-lägenheten! Tapeten är gaaaanska dyr, men häng inte läpp för det. För några veckor sedan kunde vi i Metro Bostad se en tjej som kört upp bilden i projektorn och målat direkt på väggen. Det såg superfint ut!

Fler motiv och priser hittar du HÄR.

4 thoughts on “Cassandra Rhodin”

  1. Jag hade gärna tapetserat mer hos mig…hindret är bara sambon som tyvärr har en vilja. 😉

Comments are closed.