Bloggtips- Daniella Witte


Bild: via Daniella Witte
Senast jag var i Malmö och föreläste i Turning Torso hade jag förmånen att få lära känna en jättehärlig tjej; Daniella Witte. Det var när Metro Bostad och HSB annordnade frukostmöte med temat Färg & Form. Daniella är också inredare med en lång bakgrund på Ikea. Nu kör hon också sitt egna företag. Daniella hade funderat på att börja blogga och efter två dagar tillsammans med mig och Simplicity-Jannice tog det inte många dagar innan vi såg första inlägget på hennes blogg *skratt* !!!

I torsdags visade Daniella dessa fanatstiska bilder på sin blogg- Daniella Witte. I en ny serie Min hushistoria visar hon de fyra hus hon och hennes man renoverat. Förstår ni fyra hus, fyra totalrenoveringar. Wow, jag är sååå imponerad, jag vet vad de gått igenom om man säger så…! Dessa bilderna är som hämtade från ett inredningsmagasin. Jag längtar redan tills nästa torsdag för att spana in renoveringen av nästa hus. Förebilderna och hela inlägget läser du HÄR.

Bilder: via Daniella Witte

3 reaktioner på ”Bloggtips- Daniella Witte”

 1. Sandra | Inspirera Mera

  Åh det lät spännande, tack för tipset!

  Svar:
  Oja det kan jag tänka mig. Perfekt att de använde sig av material de har i överflöd.

 2. Jag är otroligt glad för att Daniella är en härlig vänn och kollega till mig, vilket har medfört att jag fått vara med på hela denna fantastiska husresa.

 3. Proforma - Irene

  Följer hennes blogg och särskilt hushistorian! Vi som bara har renoverat ETT hus… och det räcker!
  Kram

Kommentarer är stängda.