Det stora blå

Godmorgon på er!

Ett par gånger har jag nämt min symaskin som jag fick i julklapp 2007, och den förtjänar nu ett alldeles eget inlägg. Förra lördagen packade mannen och jag upp den (…för första gången!) ur sin kartong och jubel fyllde köket då den fungerade helt perfekt. Nu var det inte jag som premiärsydde utan mannen. Riktigt roligt tyckte vi båda att det var *fniss* och de lappade jeansen blev finfina med sin nya gröna zig-zack sömm. Ja ni hör själva. Livet i Danmark skilljer sig aningen från vad vi är vana vid i 20-talsvillan i Lund… Lite lugnare och lite mysigare.

Bild: Livethemma.se

Så, idag blir det till att svänga in om Ikea (ligger knappt 10 min bort) och inhandla den nya boken SY-älska textil för att få inspiration och komma igång på riktigt -alltså inte bara stå brevid och titta!!! Allt detta är dock med risk för att jag blir såååå biten att bloggen blir lidande OCH alla får färgglada kuddfodral och lampskärmar i julklapp!
Boken kostar 79:-med Familykort annars 229:- och beskrivning ”how-to-do?” mobilen på bilden hittar du HÄR .

Njut av dagen min vänner!
Kram Sofie