Vacker bolig

Bilder: Boligliv.dk
Eames-stolarna DSR från Vitra designade 1950, syns mer ofta än sällan i våra inredningsmagasin.

Visst känns det som DSR har blivit lite av en ”ny” sjuan/och myran-stol …eller har jag fel??! Förra sommare köpte vi själv stolarna och jag måste säga att de är väldigt behagliga att sitta i. Vita och svarta är det ser vi mest av, men visst var de här gröna läckra i denna typiska danska Bolig.

Tips; För att göra det mindre stel runt matbordet kan man exempelvis bryta av med två stolar i en avvikande färg. Köper du fyra vita, bryt av med två gula/turkos eller vilken som är nu är din favoritfärg. Du kan sätta dessa två brevid varandra eller mitt emot eller varför inte på kortsidorna. Du kan variera i det oändliga… Har du svårt att välja färg? Måla två loppisstolar i samma färg och prova dig fram. Vill du göra det en smula mer personligt väljer du två i en anna modell. Det blir väldigt effektfullt…

Bilder: Boligliv.dk

Måndag måndag igen!
Fortsätt kika in och inspireras här på bloggen…
Kram Sofie

1 reaktion på ”Vacker bolig”

  1. Visst är det så, att Eames stolarna blivit de nya myranstolarna. Man ser dem nästan oftare numera än de tröttsamma myran och sjuan. Men än har jag inte tröttnat på Eames stolarna, de är så fina. Bra tips!

Kommentarer är stängda.