Höstens färgskala


Bild: Living Agency

Fredag och en orörd helg ligger framför fötterna.
Långa vällagade frukostar, kanske lite höst shopping står på schemat? Vad kommer du ha för dig i helgen? September är nu här och hösten knackar verkligen på dörren. Igår hittade jag vinters dunkappa i en beige/champangefärgad härlig färg -jag kännde våga vägra svart (…hoppas jag känner så i november också, haha!)
Bilderna visar ett personligt inrett kök som för mig känns väldigt höstigt och mustigt med sina roströda Tolixstolar och det gula boxskåpet. Skyltar känns som ett genomgående tema och lyser upp de vita väggarna!
Bilder: LivingAgency

2 reaktioner på ”Höstens färgskala”

  1. Höst = fulltecknad kalender för min del… Skulle gärna shoppa lite men det finns inte tid till det tyvärr. Men då kan jag ju njuta av andras shopping istället! 😉

  2. FREDAG o jag slutar tidigt! Betyder att jag hinner måla hallen en sista gång, storhandla o ett extra pump pass! hippi!
    Ses vi på träningen i morgon?????

    kram

Kommentarer är stängda.