Gårdagen i bilder


Bild: [room] by sofie
Innan jag ska njuta av fredagskvällen fullt ut, tänkte jag visa er bilder från gårdagens frukostmöte. Förmiddagen tillbringade jag alltså i Torson tillsammans med HSB, Metro Bostad och två goa inredningskolleger. Ja, kolla bilderna själv vet jag!!! Tack alla som var där och lyssnade och alla bakom kulisserna.

kl 07.00 var vi på plats. Hissen tog oss till vån 54 och utsiken var bra!

07.15 anlände deltagarna för frukost.

Anna Braun och Stina Larsson undrar; Hur vill ni sitta tjejer?
Ok mikrofoner och ljus, check!

Tjejerna på plats, och utanför tävlar deltagarna om tapeter från Flugger.
Välkomna in! Showtime 🙂 Jannice och Daniella förbereder det sista!

På väg mot restaurang Salt & Brygga

Något trötta men glada.

Bilder: [room] by sofie

Njut av helgen mina vänner!
Kram Sofie

1 reaktion på ”Gårdagen i bilder”

  1. Fina bilder! Jag har verkligen njutigt av helgen. Hoppas allt är bra i Århus och att ni all mår bra. Kram Daniella

Kommentarer är stängda.