Inrednings-blogg


Bild: Boligmagasinet.dk
Hej på er alla härliga läsare!

Måndag måndag -och de flesta är nog tillbaks på jobb igen, eller??! En del hade nog gärna stannat någon timme till under täcket, tycker själv att det är extra jobbigt att stiga upp på just måndagar. Århus bjuder idag på sol och badväder men innan dess ska jag självklart bjuda er på lite smarta tips och ideér om inredning. Det är ju därför ni tittar in här…


Bilder: BOligmagasinet.dk

En del har säkert märkt att bloggen blivit mer personlig och att jag ”bjuder ut mig” lite mer än tidigare, haha! För er nya läsare är jag mamma-ledig från mitt arbete som inredare. Jag har i två år drivit mitt egna företag med samma namn som bloggen [room] by sofie. Samtidigt som vår minsting föddes i maj drog vi till Danmark för att känna på livet här! Vi bor nu i en moderna villa uppförd 2009 och …PROMISE det kommer fler bilder! I min blogg vill jag förmedla glädje, jag vill ge er inspiration att våga inreda med färg utan att det blir plottrigt. Jag matar er med ständiga tips, hur ni med enkla medel kan förändra uttrycket i ert hem. Bilderna visar stilen jag själv föredrar; Vitt med snygga acccenter i färg!

Bilder: Boligmagasinet.dk
Har ni frågor om mig, vårt boende, bloggen eller något annat. Är det något speciellt ämne/problem du vill att jag ska ta upp här på bloggen? Lämna en kommentar… and let me know!!!

Kram på er!
Sofie

8 reaktioner på ”Inrednings-blogg”

 1. Hej!!
  Först o främst….GILLAR din blogg!!
  Har en liten fråga. Undrar vad du har för utbildning eller annan erfarenhet i grunden, alltså hur du har blivit inredare??!

  Keep up the good work 🙂

  /m.

 2. 🙂 Fine bilder, så dem i Boligmagasinet! Ditt hjem?

  Håper dere trives i Danmark. Har selv flyttet hit fra Norge og nyter det 🙂

 3. Säger som Mellow – jag är nyfiken på att veta mer om hur du blev inredare och allt vad det innebär att arbeta med det! Vore superkul att veta mer om.

 4. Jag är en ny läsare och du har en härlig blogg! Är också lite intresserad av hur du blev inredare! kram

 5. Hej!
  Hittade hit från simplicity, roligt att se att man kan inreda fantastiskt både med lugna färger som i Jannices blogg likväl som med färg som här! Jag undrar om du skulle kunna skriva lite mer om just färg och färglära? Det finns ju både dova och klara nyanser av samma färg, hur ska man tänka och hur hänger det ihop? Kanske en stor fråga, men iallafall jag hade tyckt det varit spännande! Önskar dig en skön dag!

 6. Trevligt med en liten presentation av dig och bloggen för en relativt ny läsare. 🙂 Ser fram emot bilder på ditt hem och gärna personliga inlägg! 😀 Keep up the good work!

Kommentarer är stängda.