Lyxkiosk & inredningsbutik

Bilder: [room] by sofie / Kom i Luckan
Har ni inte redan varit där (?!) så är KOM-I-LUCKAN ett givet utflyktsmål i sommar… I drygt 50 år gick det att köpa glass och godis i kiosken intill Ystads Saltsjöbad. Men efter en helrenovering och montering av kristallkronor 2008, öppnade lyxkiosken- Kom i luckan.

Joakim Bengtsson, en sann enterprenör och välkänd av ”Ystadborna”, har nu utökat sin verksamhet och du kan nu även shoppa inredning i den minst sagt annorlunda inredningsbutiken. I ett stort grönt lusthus trängs udda ting med designväskor & passande badlakan från Designers Guild. När du handlat färdigt kan du avnjuta en god bit mat som du köper i Luckan! Grillar gör du själv på de två stora gasolgrillarna…perfekt för dig som tröttnat på utemat (så här i semestertider)och saknar att stå bakom grillen, även enklare rätter kan köpas färdiga. Väldigt osvenskt och omåttligt populärt…

Före;

Efter;

Fler bilder från butiken;
Bilder; [room] by sofie / Kom i Luckan
För mer information om; Öppettider, menyer, events mm klicka HÄR.

4 reaktioner på ”Lyxkiosk & inredningsbutik”

 1. STILinredningochdesign.blogspot.com

  Gud vad konstigt jag bloggade oxå om detta igår. Vi var där i fredags, underbart ställe. Tyvärr var det fullbnokat i restaurangen, men lite lyktor fick jag köpt!

  Kram Madde

 2. Vilket underbart ställe! Har jag vägarna förbi någongång ska jag definitivt titta förbi där! Hoppas att du har en skön sommar! Kram!

 3. Blogg by Maliin Stoor

  Spännande!!

  Du har en sak att hämta hos mig, en sak du är väl värd!!!!

  Grattis

  Maliin

 4. Proforma - Irene

  Det verkade så mysigt så jag var bara tvungen att att kolla in det när vi var i Ystad i onsdags! Verkligen originellt, kul att se! Tack för tipset!
  Kram

Kommentarer är stängda.