Lev ut i stugan


Bild: Living Etc
Hemma vill de flesta ha struktur och ordning, bra förvaring och en hyfsat neutral färgskala. Men är det någonstans vi kan ta ut svängarna ordentligt så är det i vårt semesterboende. Själv drömmer jag om en stuga -att inreda lite ”kitschigt”, som på bilden. Udda lampor med roliga skärmar, rustika bord, härliga färger på väggar, kuddar och skåpsluckor, pinnstolar (…gärna prickiga) …listan kan göras lång. Se hur läckert de sparat allmoge-stilen i luckorna och målat vitt omkring.
Tips; Inred stugan med personliga möbler. Lägg snygga täcken och uppdatera soffan med nya kuddar. Sy gärna själv om du har textilier liggandes hemma. Mixa och matcha färger och mönster!!! Låt det bli en plats där du trivs, där du kan finna lugn och återhämta dig från vardagsstressen. En grej kan vara att låta mindre värdefulla möbler ta plats, det gör inget om det blir lite naggat i hörnen eller om barnen sätter gaffeln i matbordet. Låt det vara lite ”rörigt” och lägg tiden på det som är viktigt för just dig.

Fortsatt trevlig sommar!
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Lev ut i stugan”

 1. Hej Sofie 🙂
  Så fin blogg du har, jag kikar in här ibland. Jag är själv inredningsarkitekt, och har nu tagit steget att starta min egen blogg… Får jag länka till din inpirerande värld här från mig? Hoppas,

  Vänligen
  Karin

 2. Henricks tankegångar

  Härliga färger, önskar jag vore modig nog att göra likadant på landet, men steget är stort från svart och vitt. / Henrick

 3. House of Jammi - blogg och webshop

  Vi har nog nästan tvärtom, ordning och reda i stugan och på tok för många saker hemma som dagligen hoppar ut ur skåp och lådor och lägger sig där de syns som mest. Kan ha att göra med att vi på landet har befriande lite saker, barnen leker ute hela dagarna och har nästan inga leksaker alls. Såååå skönt.

 4. Jätte mysig bild! Håller med dig , smart att leva ut på stugan, man tröttnar inte lika fort.

Kommentarer är stängda.