Just nu…

…skulle jag suttit med i inredare-panelen då Metro Bostad och HSB har seminarium högst upp i Turning Torso. Jag tackade NEJ, då jag inte riktigt visste om jag skulle ligga på BB eller var :-). For your information, sitter jag här hemma -fortfarande med bebis i magen…!!!


Bild: Metro
Nu håller jag tummarna, och är övertygad att några av mina närmsta bloggkolleger sköter sig galant. Blir spännande att se vilka personliga saker ni tagit med er… Go girl´s!!!
Bloggtjejerna som är där är; Jannice med Simplicity, Hildur med Fixa & Dona och Charlotte med Hemmariket. Klicka på deras namn och du länkas direkt till deras inspirerande bloggar.

Ha en bra dag inredningssverige!
Kram Sofie

1 reaktion på ”Just nu…”

  1. Men nu får väl bebis ta och komma ut! Verkar som D's lägenhet blir såld på måndag! Kram! Jenny

Kommentarer är stängda.