Design för Barnen


Bild: Pia Ulin
Vill du handla snygga designprylar och samtidigt ha ett gott samvete???
Då ska du klicka HÄR.

Du kommer då till Rädda Barnens Designshop där du kan klicka hem allt från; Kuddfodral & filtar från 10-gruppen, illustrationer från Lovisa Burfitt, Lucia-ljusstakar från Thomas Sandell, spetsskålarna Sofie Samuelsson (bilden) och mycket mycket mer. En fantastisk webbutik där du på varje pryl kan se exakt hur mycket som går till Rädda Barnen. En genialisk idé. En av mina favoriter är tavlan av Therese Sennerholt Love rules without rules (bilden ovan.)

Bilder via: Hemmariket, Trendenser, Lotta Agaton, Pia Ulin

3 reaktioner på ”Design för Barnen”

 1. Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

  Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att "leka" modell=)

  KRAM/ Erica

Kommentarer är stängda.