Vårt nya badrum…

Ja, för ett tag sedan visade jag ritningar och planering av vårt badrum i källaren. Vi bilade ut massor och sänkte golvet för att öka på takhöjden. Allt var i stort sätt färdigt, badkar & dusch, toa och hanfat var installerat. Bastun var fixad och det kändes som vi var klara… Men ytterväggarna hade inte blivit hundra och det var inte riktigt rakt någonstans, sååå de fick börja om från början, suck!!! Slarva aldrig med förarbetet…
På tisdag har de lovat att vara färdiga, jippiii!


Bild: Leva & Bo
Sålänge visar jag detta badrum som påminner väldigt mycket om vårt! Jag gillar korgen med handdukar på golvet, känns så avslappnat och ombonat.

Trevlig fredag!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Vårt nya badrum…”

 1. Hoppas de sega hantverkarna får ordning på det snart! Ska bli spännande att se resultatet:)

  Ha en riktigt skön helg vännen med förhoppningsvis mycket vila:)! Jag jobbar min sista helg innan resan.

  Vi hörs, KRAM

 2. Erika ¤ Älskling och jag

  Oj, jag är nog inte med alls i matchen 🙂 Har helt missat att du ska ha barn igen. vad kul, massa grattis, och jättegrattis till flytten till Danmark. vilket äventyr. Ska bli mycket spännande att följa er flytt. Huset såg underbart ut.

  Önskar dig och familjen en trevlig helg

  Kram
  Erika

Kommentarer är stängda.