Lite på sned…


Bild: Living Agency
Att inreda lite mer crasy är kanske inget som ligger oss svenskar speciellt varmt om hjärtat… Ena dagen älskar jag mitt vita, ganska avskalade hem. Jag känner lugn och harmoni, medan jag nästa dag kan jag gå omkring och tycka att allt är trist och symmetriskt!

Ibland räcker det med att exempelvis göra som på bilden; en bokstav lite på sned och direkt känns rummet livligare, mindre uppstyltat och mer avslappnat!

4 reaktioner på ”Lite på sned…”

 1. Så snyggt, kul med det lite oregelbundna. Det oftast lite överjobbad om det blir för 'snyggt'.

 2. Blogg by Maliin Stoor

  Tror du och jag är ganska lika
  =)

  GLAD PÅSK

  Maliin
  ps kom in och tävla!

 3. Marie/Barbro Stockholm

  Fint fint! Skönt avslappnad stil som gör mig nyfiken på vem som bor här.. 🙂

Kommentarer är stängda.