TV-möbel färdigbyggd

Det är med glädje vi välkomnar det nya året! Ett par timmar innan våra 16 nyårsgäster knackade på dörren stod den egendesignade förvaringsmöbeln klar (…undrar om den vita färgen egentligen hade torkat?!!) Bilderna längst ner visar vardagsrummet för några månader sedan.

Så här blev resultatet…

Bilder: [room] by sofie

Före:

Bilder: [room] by sofie

TV-möbeln är byggd i MDF.
Väggskåpen är köksskåp från Ikea -Faktum 60×70. Ovanpå ligger en enkel Melaninskiva.

Önskar er alla en god forsättning och ett riktigt bra 2010!
Kram Sofie

13 reaktioner på ”TV-möbel färdigbyggd”

 1. Superdupersnyggt. Älskar det vitmålade golvet – och att får öppen spiskänsla med en TV är inte illa. Tummen upp och gott nytt år!

 2. Det ble veldig fint!! godt jobba! lekkert å lage nisje / innfelling til flatskjerm. Vil gjerne se hvordan du plasserer stoler/sofa i forhold til tv'en din. Er dette din hoved-tv? Ønsker deg alt godt for det nye året!!

 3. Håller med Malin! Super-kanonsnyggt! Usch… vi har en så dåligt vägg för vår TV så jag blir riktigt avundsjuk när jag ser så fint ni gjort. Tyvärr går det inte att få till något liknande på vår vägg, den enda vi har att sätta TV på!
  Ni måste vara helnöjda!
  God fortsättning!
  Kram Irene

 4. Snyggt!

  Men jag undrar var ni har boxen till kabeltv (ni kanske inte har nån?) och dvd ??? Och om det finns risk för att det blir för varmt med tv:n inbyggd, brandrisk?

 5. [room] by sofie

  Åpent hus, Eastcoustmom; Tack för kommentarer och era bra frågor. TV:n sitter på en utdragbar arm, så TV:n kan dras ut ca 50-60 cm och vinklas till matplats eller sällskaps delen. Det finns gått om plats bakom och luft kommer in. Digitalkortet sitter direkt i TV och en liten bärbar DVD finns att tillgå bakom där det finns en hylla. Vi har ett permanent TV rum i gillestugan.

  /Sofie

 6. StinaTooMuchInspiration

  Jättefint, jag har visat maken 😉 Och visst var Sliding Doors en mysig nyårsdagsfilm? Allt gott nytt önskar jag dig, kram!

 7. Åh så snyggt det blev! Vad duktiga ni är som gjorde det själva.

  Svar:
  Vad roligt, för det lär dyka upp fler gissar jag 🙂 Kram Sandra

 8. Vart köper man en sån melaninskiva? Vi har använt Ikeas Bestå och jag skulle vilja ha en vit skiva över den.

 9. Eva här fina blanka skåp ni satt på väggen var kommer dem ifrån?dyra?

  Tacksamt

  Mvh
  Eva jätte fint

 10. Svar Malin: Vi köpte melaminskivan på Hornbach, kostade ca 100 kr och dem sågar exakta mått i butiken, superbra service! Kommer ev att byta mot en vit glasskiva (…som soffbordet Strid från IKEA) men melaminskivan funkar tillsvidare.

  /Sofie

Kommentarer är stängda.