Design: Jasper Morrison

Bilder:[room] by sofie
Igår fick läckra TRASH
från Magis, följa med mig hem från Miljögården i Lund.
Ja, detta är enligt min mening marknadens just nu snyggast designade papperskorg?! Den ska nu få matcha upp vår svarta badrumsinredning.
Perfekt för endagslins-paket, tops, pads och papper etc. (…dock inte lämpad för dam-hygien-stuff och bajsblöjor med tanke på det öppna locket!!!)

Bilder: [room] by sofie

Tips: Prova dig fram att använda produkter som inte alltid är lämpade för just sitt ändamål, som denna papperskorg. Jag var inte sugen på en pedalhink, utan ville ha något annorlunda i snygg design. Prova tex också att hänga in tavlorpå toa. Grafiska texter, eller svar/vita bilder på barnen i snygga Ribba ramar från Ikea gör susen!! Lätta att byta ut om de skulle bli fula av fukt etc. Nedan ser ni bilder från yngsta familjemedlemens rum- hon var såklart först med Trash, haha! …här ser du även hur jag jobbat med fårskinn som matta, lyxigt och gosigt under fötterna på treåringen!!!

Bilder: [room] by sofie

Allt för idag!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Design: Jasper Morrison”

 1. Superfiiiin. O jag som tänkte åka förbi där igår när jag hade varit på sjukan. Men hoppade. Billigast så 😉

  KRAM
  Jannice

 2. Du vet nog vad jag tycker om den… Superfin! 🙂 Man går aldrig från Miljögården tomhänt… Den här gången kom du dock hyfsat billigt undan. 🙂

  Angående jul-ljusstaken så gjorde jag samma upptäckt som du. Hade lagt upp en fin beställning – men hoppade av när jag såg fraktavgiften. Har inte haft tid att leta efter den någon annanstans. Säg gärna till om du hittar. 🙂

 3. Tack Malin för info om JULstaken!!! Spanar lite i omnejden (Lund/Malmö) och ropar till om jag ser den!

 4. House of Jammi - blogg och webshop

  Papperskorgar är väl inte den allra roligaste detaljen hemma, men eftersom man ändå ska ha en är det väl bättre att ha en snygg! Och jag håller med, detta är en snygg.

Kommentarer är stängda.