En liten fråga…


Bild: Marie Claire Maison
En fråga till mina bloggkolleger…

I morse då jag öppnade min bloggsida hade 30 000 besökare plötsligt försvunnit från min counter. Igår stod den på 40 700 nånting och imorse stod den på 11 000 nått! Sååå snopet. Det verkade som när 40′ skulle bli 41′ som det flippade… Har det med 090909 att göra?? Har detta hänt er också någon gång, läser lite då och då folk som har problem med sina sidor… Hade ni några problem igår?

Inte för att det har någon jättebetydelse för bloggandet, men det är klart en sporre (…för mig varje fall) att se att man haft allt från 300-800 sidvisningar per dag. Är räknaren viktig för dig och din blogg?

Hade varit kul med en liten debatt -och så är jag nyfiken på att höra hur ni tänker.

Imorgon är det redan fredag.
Det blir tömning av de två senaste homestagingobjekten jag gjort som blivit sålda. Båda för mer
än begärt, jipppiiiie!! Alltid kul när budgivningar kommer igång.
Vi ses snart igen!
Kram Sofie

8 reaktioner på ”En liten fråga…”

 1. Jag börjar då. Jag läser aldrig hur många som totalt varit inne på min blogg, däremot sporrar det mig absolut att se att besöksräknaren per dag ökar och att sedan upprätthålla det. Dessvärre verkar det öka när jag mår dåligt och skriver sånt…! Så jag får väl nöja mig med något färre läsare som tycker det går att läsa även när jag mår bra!

 2. Jag spelar i en annan division än dig med mellan 15-20 besökare per dag och jag tycker att det är en spännande tanke att det finns ett gäng tjejer som kollar in just min sida ( det känns hanterbart med det antalet och överskådligt )Självklart boostar det egot om jag får fler besök, men det känns som att vi är rätt kassa på att lämna kommentarer hos varandra. Hoppas att du får tillbaka din "score", förresten så fick jag min Residencetidning idag – TACK så himla mycket för vinsten !!!

 3. Petra - Designfragment

  Jag tycker att det är väldigt smickrande och skoj att någon läser min lilla blogg, men någon större koll på hur många besökare som kommer håller jag inte.

  Någonting som jag däremot föresöker hålla koll på är hur många som faktiskt KOMMER TILLBAKS till min blogg- det viktigaste för mig är att vara såpass intressant att man vill återvända 🙂
  Hellre 200 personer som kikar in några gånger i veckan eller varje dag än 2000 per dag som klickar in och och bort lika snabbt som de kom.

 4. Klart det är roligt att veta hur många som är inne på bloggen! Jag kollar det varje dag. Det jag ångrar allra mest är att jag inte la in en räknare när jag startade min blogg. Det gjorde jag först 8 månader senare. Nu har jag flera räknare, den senaste är Google Analytic där man kan se mycket mer än bara besökare.
  Sedan håller jag med Petra ovan att det är roligt med återkommande besökare, de betyder allra mest!
  Några problem med räknare har jag inte haft!
  Kram

 5. Ensamma mamman/Ögonblick och Tankar

  Jag har ju långt ifrån ditt antal besökare i mina bloggar men tycker att de är jätte kul att gå in och titta hur många som har varit inne. Även om jag skriver för att få ur mig saker så skriver jag ju på nätet för att andra ska läsa. Annars kan jag lika gärna skriva dagbok. Men jag håller med dom föregående talarna att återkommande besökare är det roligaste.

  Kram

 6. Det viktiga tycker jag är att ha en räknare som räknar unika besök per ag. Dvs, en som tar bort besökare som är inne flera gånger per dag. Annars, tycker i alla fall jag, att statistiken blir något missvisande.

  Ciao.

 7. Nej inga problem här… vad jag har märkt. Men däremot så kolla jag, varje dag. Tycker det är jätteroligt att se när det ökar. Bevis på att jag gör något som folk gillar, och en liten mätsticka för mitt arbete.

  Hoppas det löser sig gumman.

  KRAM
  Jannice

 8. Har du installerat fantastiska google analytics? Man får väldigt secifik info om besöken ex vad de googlade på för att hamna hos dig osv.
  Ylva

Kommentarer är stängda.