Rock `n roll

Jag är mitt uppe i två homestagingar på jobb…
samtidigt som golvet här hemma i vardagsrummet är målat tre gånger (…ca 70 kvm, lite knixigt att ta sig fram med det gick lättare än vi trodde!) Blir nog en sista strykning ikväll …(om mannen får bestämma). Därefter kan vi äntligen montera det berömda matbordet jag skrev om. Läs HÄR. Soffa -och stolar till matbordet är också beställda!
Ja, nu händer det grejer!
Det behövdes visst några veckors ledighet för att få upp farten ordentligt!!!


Bild: privat
I tisdags drog jag och min kund till Ikea. Jag agerade personal shopper till homestagingen. Därefter åkte vi till Ystad och dumpade allt. Jag gav snabba instruktioner om mina ideér och tankar och vips satt jag i bilen tillbaks till Lund. (…tack för soffan jag fick med mig hem!) Då paret köpt hus var det viktigt att en del av sakerna är sådant de kan ta med sig till nästa boende.

Inför mäklarfotografering ska jag dit och lägga en sista touch!
Ovan ett smakprov på textilier vi kommer använda i v-rummet… grönt är livets färg!!!

Ha en fin dag!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Rock `n roll”

 1. Åååååååååå Så glad jag blir!!! Min allra första vinst!!! Jiiihoooo

  Stort Tack. Kram på dig Anna

 2. Låter spännande, skall verkligen bli kul att se!

  Kul du gillar halsbanden, gör även en modell med läderband, du hittar en länk på min blogg där finns mer bilder!

  ha det gott

 3. Fullt upp!? Men du har ju världens roligaste jobb 🙂
  Grönt är skönt… och framför allt en himla snygg färg!

  Kram Irene

Kommentarer är stängda.