Hemma hos: AT HOME


Bild: [room] by sofie
I förra veckan träffade jag Josefine, min fd kollega som är utbildad dekoratör och jobbar nu som som duktig inredare på det stora danska möbelföretaget vid Svågertorp…! Josefine gör också homestaging jobb och har nyligen med sin sambo inrett sitt hem i västra hamnen där;
Marrocko möter det moderna. Alla detaljer är noga planerade och snygga tavelväggar gör deras hem välkomnande och personligt.

HALLEN: Välkommen hem till Josefine och hennes sambo. Snygga mattan Leaf kommer från Ilva. Det STORA äpplet visar att inget här har lämnats åt slumpen!

VARDAGSRUMMET: Denna härliga fotovägg med endast tomma ramar drar in mig i parets hem! Ett härligt gökur med en rörlig pendel gör att ögat dras dit automatiskt… Grafiskt och modernt med snygga kuddar från H&M Home. En sedan länge gemensam favorit hos mig och Josse-soffbordet SHE från David Design. Bara att gratulera!!!

ARBETSRUM: Här är parets moderna del i lägenheten. En känsla av nogrannhet speglar rummet. Ännu en snygg tavlelvägg av svart/vita bilder. Dessa kommer från Ilva. En vit pampig bordlampa tänds på kvällen när mörkret faller på.

SOVRUMMET: På Josefines blogg; AT HOME skriver hon att när hon gör inrednings jobb är det sovrummen som är roligast. Josefine är en fena med textilier och det visar hon även hemma! Mustigt, ombonat och färgskalan är genomgående i hela lägenheten! Kolla in de snygga sängborden från Ellos.

KÖKET; Här hittar vi svartmålade kökstolar omklädda med snygga textilier. En bumling hänger ståltligt ovan det runda matbordet. På bordet står sommarens loppisfynd och skira gardiner släpper in det härliga dagsljuset.

BALKONG/UTERUM; Vilken oas! Härliga rottingstolar, frodiga växter och det marrokanska brickbordet inbjuder till sköna samtal med utsikt utöver innergården. Ljuslyktor i samma stil förhöjer stämmningen.

Alla bilder: [room] by sofie
Vi hade en jättemysig förmiddag hemma hos Josefine. Lunchen avnjöt vi på Thaibåten Mai Thai vid Dockan. Det får vi göra om snart! Har du missat Josefins fina blogg AT HOME klicka HÄR för massor med härlig inspiration.
Imorgon kör vi igång
inredningskolan Del 2: Kök.
Har du frågor? Maila mig: roombysofie@hotmail.com
Kram Sofie

9 reaktioner på ”Hemma hos: AT HOME”

  1. Hej igen!

    Nu har jag gått igenom ALLA mina missade inlägg. Oj vad mycket inspiration du ger! Vad kul med homestagingen, du är ju så duktig! Jag vill oxå homestaga… = )! Claes Ohlsson-lampan måste jag kika efter. Tack för all inspiration!

    Kram L-L

  2. Hej!
    Är på jakt efter en likadan klocka som Josefin har på väggen. Vet du var jag kan hitta den?

    Hälsn Mia

  3. Hej Mia!

    Klockan är köpt på Living i Malmö, om du inte bor i Skåne så kan du ju alltid höra om de kan posta den till dig. Kostade runt 300 kr om jag inte minns fel. Lycka till:-)

    Josefine- At home

  4. Mia;
    Klockan är superfin och väldigt dekorativ! Tack Josefine för snabbt svar…

    Kram Sofie

  5. Va kul med tomma ramar, och gillar den gröna blomvasen på uterummet! Skulle passa så bra hemma hos mig 🙂 Ha det toppen!

Kommentarer är stängda.