På hemmaplan

Skönt att vara iväg, skönt att vara hemma igen. Det var en spännande resa jag fick uppleva,
New York var fantastiskt! Staden hade en otrolig puls och underart att bara promenera runt stan och kika in i massa roliga butiker! Underbara Central Park…var precis som i alla filmer! Tack alla ni som kommenterade mina inlägg från mobilen!

Nu har jag mycket att ta igen på jobbet, efter att varit sängliggande i två veckor (…och varit på semester) är det dags att ge gärnet igen! Jag är fullproppad av inspiration och peppad på att jobba. Just nu är arbetar jag i ett projekt på Kontor Öresund, en flyttkoorrdinering av 230 personer. Forts följer även i kakelbutiken… som legat nere ett tag. Många av miljöerna skulle kaklas om och nu ska jag styla med rekvisita etc.

På torsdag är jag bjuden på Vårfest hos gulled argenturer. Ett spännande företag som är återförsäljare av bla Magis, Tom Dixon och Hay. Läs mer här!
Alla bilder från deras showroom…

Bilder: gulled.se
Senare i veckan får ni fler bilder från NY och en längre rapport av upplevelsen på; Hudson Hotel.
Ha en bra tisdag!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”På hemmaplan”

 1. Välkommen hem, häftig resa men du verkar ju ha fullt upp med roliga jobb och projekt här hemma med. Ha det gott, Malin

 2. EN INREDOHOLIC

  Vore så roligt om du kom!! Aaaahhh visst hade jag rätt! Älskar man NY eller älskar man NY 🙂

  Ikväll kurs hos Marita. Nu ska jag fixa lite här.

  Kram
  Jannice

 3. Välkommen hem! Ser fram emot dina bilder både från NY och dina projekt!

 4. Välkommen hem till Lund! Lite avis att du ska till Gulled – de har så mycket fina saker… 🙂

 5. VITA NYANSER

  Vilka fina saker! Härligt färgglada och moderna, så kul att titta på = ).

  Hälsa Lund, min barndomsstad…
  Kram l-l

 6. Inspirera Mera

  Åh vad underbart det lät med en resa till New York. Ser fram emot att din rapport.

  Svar: Tack så mycket! Kram Sandra

 7. Hej hej… jag bloggar runt,,, å hittade hit =)

  – men guuud vilken rolig resa,,, så fantastiskt!!!! å vilket spännande jobb du har,,, absolut inte bitter och avundsjuk =) fniss

  Ha de gottit kram josse

Kommentarer är stängda.