Berså porslin


Bild: Branschnyheter.se

Alla samlare och designtokiga! Kolla in denna snygging. Själv har jag en förkärlek till äggkoppar och kan nog inte motstå denna vackra form. Dessa koppar skulle matcha mitt gröna kök perfekt!
Ja, nu kompletterar Gustavsbergs Porslinsfabrik sin frukostservis Berså med en äggkopp. Formgivaren bakom är Stig Lindberg och passar perfekt även till såser vid tallriksservering, t ex sushi, biff Rydberg med mera. Den är självklart producerad i benporslin vid den svenskägda fabriken i Gustavsberg.

Kl är bara 0700 och idag blir det en låååång arbetsdag. Hoppas ni andra bloggerskor har det bra! Jag kikar föbi hos er ikväll och tänkte då också passa på att visa bilder från stagingen jag gjorde i fredags!

Ha en bra dag!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Berså porslin”

 1. EN INREDOHOLIC

  Jajamän!! Det är klart.. men hua som vi jobbat. en liten förhanstitt imon, och ett av dina förslag som oxå låg mig varmt om hjärtat blev det 😉

  kraaaaaaaaam
  Jannice

 2. Vad spännande att få se bilder från stagingen! Du, svarta eller vita fönster, svårt att se faktist. Jag är ju väldigt vit i inredandet, och det är supersnyggt med svart till. Men har man svart kan det nog vara superfint med det svarta till, ser fint ut på bilden. Ska bli spännande att se vad slutbeslutet blir, det är ju du som är proffs = )!

  Ha en bra dag!
  Kram l-l

Kommentarer är stängda.