Årets höjdpunkt närmar sig…

Tack för alla krya-på-mig-hälsningar!

Dem behövs vill jag lova. Jag ligger fortfarande i sängen och efter sju timmar på akuten (påskafton, ingen höjdare…) ska jag till läkare i morgon igen. Jag har fått vatten i högra lugnsäcken och kan fortfarande inte vara långa stunder på benen. För övrig mår jag bra men är trött.
Detta förklarar min dåliga närvaro på bloggen, hoppas ni har överseende!

…nog om mina krämpor.

Jag peppar mig själv (…liggande med laptopen i knät) med inspirationsbilder från coola New York. När jag fyllde 30 i december fick jag en NY-resa av min käresta…såå, om två veckor bär det av. Inte läge att vara sjuk, liksom!!

Surfar runt och försöker bli bekant med staden. Jag har bestämt att vi ska åka helikopter och se gatorna och alla sevärdheter från ovan, inte så farligt dyrt som jag hade trott; 14o $ för 12-14 min. Det kan det vara värt!

Det blir såklart musikaler, shopping och massor med sightseeing.


Har du varit där, vad var ditt bästa minne?
Snälla dela med dig och ge mig dina bästa tips…

Tack på förhand!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Årets höjdpunkt närmar sig…”

 1. Inredningsgalen

  Inte kul, du får krya på dig – NY då måste man vara frisk! Var där förra året i sep, gud vad härligt!!! Försöker få ihop en vecka igen detta året vid samma tid. Vill dock dit nu, våren i NY verkar härlig! Ta med ett bra par promenad skor, det behövs, vi gick nog minst en mil om dagen. Favorit butiken när det gäller kläder är Forever 21 den hittar du nere i Soho, så mysigt där nere. Ha en toppen resa – det är verkligen ett minne för livet!!!

 2. Hej Maria, tack för dina tips. Ska surfa in på Forever 21, låter inte fel, haha!
  Kram Sofie

 3. Var där för många år sedan, då var du bara en liten flicka 🙂
  Mina tips är ”för gamla” men bekvämt på fötterna är ett måste! Hoppas du kryar på dig så du orkar med NY.

 4. Hej!
  Det är flera år sedan vi var där men vi besökte Harlem och China town, det var lite häftigt faktiskt.

  Vi letade upp en butik som hette Fishes Eddy, de sålde begagnat restaurangporslin, skithäftig butik. Vet inte om den finns längre men om du dyker på den är det värt ett besök. Vi var även på loppis, det var riktigt coolt, där kunde man verkligen köpa udda prylar.:-)

  Kram Britt

 5. Krya på dig! Hoppas att du blir bättre snart.

  Har varit där två gånger, men är alltid så svårt att komma på tips. Mitt bästa är nog nästan att strosa runt i härliga Central Park och titta på alla härliga människor. Var vid Empire State Building när det öppnar för att undvika kö och ta Staten Island färjan och titta på Frihetsgudinnan på lagom avstånd i stället för att köa till turistbåtarna. Vad avis jag blir att ni ska dit. 🙂

 6. Åh, va fantastiskt att få åka till New York!! 🙂

  Vilken kul idé att färglägga tapeten! Då vet vi vad vi ska göra när vi tröttnar på det svartvita! 🙂

  Hoppas du kryar på dig snabbt!

 7. Jag kom hem från NY i förrgår. Det är verkligen världens bästa stad!!! Det var vårt första besök och vi ska absolut åka dit inom ett år igen. Vi hade planerat ganska mycket turistgrejer men bara ett fåtal blev gjorda, vi valde att bara njuta av atmosfären istället. Helikopter verkar jättebra, det hann vi inte… Aquavit är en SUPER-restaurang. Det är lite svårt att hitta snygga kläder om man verkligen inte letar (de har en rolig stil) men det går. Bara njut. Central Park är underbart! Alla människor är fantastiska! Det kostar en del att leva i staden, men hur ofta är man där!!! Ha en underbar resa! Jag är avis!!! Maila gärna om du har några frågor. Hälsningar Rebecca
  rebeccakihlstrom@hotmail.com

Kommentarer är stängda.